Laat op NierNieuws weten wat u zelf vindt in 'De Opvatting'

Door Jeroen van Setten 

Heeft u dat ook wel eens? Dat u heel zeker weet dat iets op een bepaalde manier veel beter zou kunnen of zelfs moeten? En dat u uw verhaal wel van de daken zou willen schreeuwen?

NierNieuws biedt u daarvoor de kans in de rubriek 'De Opvatting'. In 'De Opvatting' worden artikelen van lezers gepubliceerd die een verhaal te vertellen hebben dat voor andere lezers van belang is.

Uw bijdrage hoeft niet direct verband te houden met een artikel op NierNieuws.nl maar moet wel te maken hebben met de gezondheidszorg en bij voorkeur gerelateerd zijn aan nieren of nierziekten. Verder ontvangen we het liefst stukken die beperkt blijven tot 400 woorden.

De bijdragen worden alleen daar waar dat echt nodig is geredigeerd. Beledigingen, grof taalgebruik en reclame vinden we geen goed idee, maar verder zijn er geen beperkingen. De lezers wordt na publicatie de mogelijkheid geboden rechtstreeks op de stukken te reageren en natuurlijk mag u zelf ook meedoen aan die discussie.

We hopen dat u als lezer van uw hart geen moordkuil zult maken. Stuur uw bijdragen daarom vanaf nu naar redactie@niernieuws.nl. U krijgt in ieder geval antwoord en de kans is groot dat uw artikel wordt geplaatst in 'De Opvatting'.

Bekijk bijdragen van lezers


Gepubliceerd: zondag 05-10-2008 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier