Geslaagde wetenschapsdag 2017

Door Redactie NierNieuws 

Afgelopen vrijdag vond in Bunnik de Wetenschapsdag 2017 plaats. Met meer dan 200 bezoekers, veel enthousiaste sprekers en veel nieuwe informatie is deze dag meer dan geslaagd te noemen.

'Boeiend', 'overtuigend verhaal', 'spraakmakende lezing': zomaar wat typeringen van de voordrachten die de 19 sprekers hielden. En dat gold zeker ook voor de najaarsvergadering van de Nederlandse Federatie voor Nefrologie, die tegelijkertijd gehouden werd. Beide bijeenkomsten lieten duidelijk zien: nefrologie is een specialisme in beweging, waarin ontzettend veel gebeurt. Met meer dan 50 ingezonden abstracts was de strijd om de beste inzending bij de NFN bovendien spannend te noemen. Binnenkort hier een interview met Marloes Sol, winnaar van de tweede prijs.

Was u er niet bij, of wilt u juist nog even nagenieten? Foto's vindt u op onze facebookpagina. De dia's van de sprekers, voor zover zij die beschikbaar kunnen stellen, vindt u binnenkort op de site van de NVN.

De artikelen uit de eenmalige papieren NierNieuws publiceren wij deze week ook online.

Gepubliceerd: maandag 16-10-2017 | Reacties (1)

Reageer op dit artikel

  • Sophie Luderer, Nijmegen
    17-10-2017 09:23

    Het was zeker een interessante dag! Goede sprekers en boeiende onderwerpen voor een breed publiek.
    Raad het bij deze mijn collega-diŽtisten alvast aan om volgend jaar ook te gaan! Nu waren er helaas maar weinig diŽtisten, terwijl veel onderwerpen juist goed aansluiten bij ons vakgebied!

Recente artikelen

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier


NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier