Save the Date: Wetenschapsdag 2017

Door Redactie NierNieuws 

Op vrijdag 13 oktober 2017 organiseren de Nederlandse Federatie voor Nefrologie, de Nierpatiënten Vereniging Nederland, NierNieuws en voor het eerst ook de Nierstichting samen de Wetenschapsdag: een dag voor patiënten, zorgprofessionals, onderzoekers en belangstellenden.

Tijdens de Wetenschapsdag nemen we u mee in de wereld van de wetenschap op het gebied van nierziekten en behandeling. Fundamenteel onderzoek, toepassingen van onderzoek, patiëntparticipatie bij onderzoek, het komt allemaal voorbij op deze dag!

Dit jaar hebben we extra aandacht voor de thema’s Inzicht in wetenschap, Transplantatie, Nierschade en leefstijl, Technologie & innovatie, Dialyse & (bloed)vaten. De Wetenschapsdag vindt plaats in het Postillion hotel in Bunnik.

Aanmelden kan vanaf eind augustus. Abonnees van onze alerts of wekelijkse nieuwsbrief krijgen alle informatie over het programma en de aanmeldprocedure in hun mail. Nog geen abonnee? Dat kunt u hier worden. Of houd de site in de gaten, ook daar vindt u te zijner tijd wanneer de inschrijving geopend is.

Gepubliceerd: maandag 26-06-2017 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

  Gerelateerde artikelen

  Recente artikelen

  NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
  Ons Pricaystatement vindt u hier


  NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
  Ons Pricaystatement vindt u hier