Dianet tekent huurovereenkomst bij Diakonessenhuis

Door Jeroen van Setten 

Foto: Diakonessenhuis

Na jarenlange voorbereiding is de huurovereenkomst tussen Dianet en het Utrechtse Diakonessenhuis afgelopen woensdag getekend. Dianet gaat in 2018 deel uitmaken van het zogenaamde 'Gezondheidshuis' waarin het Diakonessenhuis zich samen met een aantal zorgpartners, waaronder dus Dianet, in Utrecht wil gaan profileren als een one stop shopping faciliteit, speciaal voor ouderen.

Met het gezondheidshuis wil het ziekenhuis bereiken dat patiënten het ziekenhuis beter weten te vinden 'omdat ze er toch al zijn'. John Taks, voorzitter Raad van Bestuur van het Diakonessenhuis, zegt op de website: 'We zijn blij dat Dianet zich vestigt in het gezondheidshuis. Onze medisch specialisten werken al jaren intensief samen met dialyse-instelling Dianet. De aanpak van Dianet en die van het Diakonessenhuis op het gebied van chronisch zieke, oudere patiënten sluiten naadloos op elkaar aan'.

Ook Iet Kooy van Dianet toont zich kort voor haar pensionering enthousiast over het bereiken van deze mijlpaal: 'Wij kijken uit naar de verhuizing van onze locatie Lunetten naar het gezondheidshuis. Dit vernieuwende concept biedt een kans om onze gespecialiseerde nefrologische zorg te combineren met de expertise van een algemeen ziekenhuis, dat zich in het bijzonder richt op ouderenzorg'.

Gepubliceerd: donderdag 12-05-2016
Bron: Diakonessenhuis | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

  Gerelateerde artikelen

  Recente artikelen

  NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
  Ons Pricaystatement vindt u hier


  NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
  Ons Pricaystatement vindt u hier