NierNieuws Kerstmenu 2014: Zoetzure komkommersalade

Door Redactie NierNieuws 

Zoetzure komkommersalade

Gisteren kreeg u het recept voor het voorafje van dit jaar, vandaag gaan we verder met het bijgerecht. Om in Aziatische sferen te blijven, is dat een zoetzure komkommersalade geworden. Wij maken die met rijstazijn, maar als u daar niet aan kunt komen is een andere azijn zonder uitgesproken smaak ook goed te gebruiken. Let bij rijstazijn wel op dat u een flesje koopt waar nog geen zout in zit.

Net als het voorgerecht van gisteren, is deze salade een beetje pittig. Dat is een lekkere combinatie met het hoofdgerecht dat u morgen van ons krijgt: dat is vrij mild van smaak. Vindt u het toch een beetje te veel van het goede, dan kunt u de rode peper weglaten.

De salade is het lekkerst als u de smaken een tijdje laat intrekken. Maak hem daarom een paar uur van tevoren. 




Zoetzure komkommersalade

======

Gepubliceerd: dinsdag 25-11-2014 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Gerelateerde artikelen

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier