Mexicaanse kookworkshop in Den Haag

Wanneer: maandag 04-03-2013

Op maandag 4 maart organiseert Stichting Vrienden HagaZiekenhuis (HagaVrienden) een 'dialyse kookworkshop'. Het thema is dit keer Mexicaans.

De kookworkshop wordt door HagaVrienden aangeboden aan mensen die dialyseren in het HagaZiekenhuis. De bezoekers van de workshop mogen een partner of begeleider meebrengen, zodat zij de kookervaring kunnen delen. Dialysepatiënten van het HagaZiekenhuis ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Er is plaats voor zo’n 40 personen.

Kosten deelname: geen. De Kookworkshop wordt gesponsord door HagaVrienden.

De recepten zijn na afloop van de kookworkshop ook voor anderen beschikbaar via de website www.hagavrienden.nl.

De kookworkshops komen tot stand in samenwerking met de diëtiste, maatschappelijk werkster en verpleegkundigen van de afdeling dialyse van het HagaZiekenhuis. 'De Mexicaanse keuken is lastig in te passen in het dieet voor dialysepatiënten, toch is het weer gelukt om geschikte recepten uit te werken' , zegt diëtiste Jolijt Sluijter. Zij is op de avond zelf aanwezig om vragen te beantwoorden en tips te geven om het eten binnen het dieet zo lekker mogelijk te maken.

Mexicaanse kookworkshop: maandag 4 maart 2013; 17:00 – 20:00 uur

Locatie: Kookfabriek, Televisiestraat 4, 2525 KD Den Haag 

Oproep HagaVrienden

HagaVrienden organiseert de workshops nu voor het derde jaar op rij voor cliënten van het HagaZiekenhuis. De stichting oriënteert zich op sponsormogelijkheden of samenwerking om de workshop na 2013 te kunnen voorzetten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Helene Marcus, coördinator HagaVrienden, h.marcus@hagaziekenhuis.nl of 070-2101564.

Gepubliceerd: donderdag 24-01-2013
Bron: Stichting HagaVrienden | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier