Het NierNieuws Kerstmenu is weer helemaal terug!

Door Merel Dercksen 

Open lasagna met balsamico-uitjes

Na een jaar afwezigheid is het er weer. Het traditionele NierNieuws Kerstmenu met niervriendelijke recepten zonder vlees, maar daarom niet minder lekker. Dit jaar bestaat het menu uit vier feestelijke gerechten in Italiaanse sfeer die mooi op elkaar aansluiten.

Alle gangen zijn voorzien van een volledige analyse. Natrium, kalium, eiwit, fosfaat, koolhydraten en kilocalorieën zijn per gerecht en voor het hele menu duidelijk vermeld.

De zonder zout bereide recepten zijn stuk voor stuk bedacht en voor u voorgekookt en -geproefd door de redactie en door de in het land van de fijnproevers, België, wonende Aranka, bekend van haar natriumarme weblog, en haar man Aart.

Klik nu hier om het volledige menu in PDF formaat te downloaden en af te drukken.

Wij wensen u straks fijne kerstdagen heel smakelijk eten!


 

Pompoencrème

  Coquilles
met zoetzure paprika en amandelsla

Open lasagna
met balsamico-uitjes

Kaneel-panna cotta

 

Gepubliceerd: maandag 05-12-2011 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier