Sinterklaas is nu ťcht jarig, so let's shake, rattle and roll!

Weblog van Jacques Verbeek 

Goud van oud en country muziek, dat zijn de ingrediŽnten van Ruth Ann's Favorite Music site. Dus wil je weer eens John Denver met 'Annie'' s Song' horen, of Bobby Vinton met 'Blue Velvet', dan zit u helemaal goed.

Geen graphics maar gewoon pure straight forward mooie muziek. Mannen, pak de kam, doe een kluif Brylcream in je haar en trek die Elvis lok over je voorhoofd. Dames sprint naar de kast, haal dat mini rokje en doe nog een keer die hoge pumps aan. De buurman aan de overkant van de straat is net bezig zijn huis te verbouwen. Net als de buurvrouw. Lets shake, rattle and roll.

Veel plezier!

Jacques


Je kunt Jacques een vraag stellen per email. Niet over je nieren, pensioen of uitkering of over het haar van Balkenende, maar over muziek. Bijvoorbeeld over de droomplaat waar je al zo lang naar op zoek bent en die je helaas niet hebt kunnen vinden. Of die ene avond dat je danste met dat ruige stuk en die geweldige plaat die toen gedraaid werd, maar ja, je was toen helemaal hoteldebotel en hing half in katzwijm op de dansvloer.

Jacques zal dan proberen dat nummer op internet te achterhalen.

Geniet ook nog van oude afleveringen van Jacques' NierMuziek!

Gepubliceerd: zondag 06-12-2009 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier