I want to hold your Hand

Weblog van Jacques Verbeek 

'I want to hold your Hand' van de Beatles. Ga vierkant voor het raam staan en zing uit volle borst mee. De boomtakken wiegen uitbundig op je enthousiasme als je maar hard genoeg zingt.

De site met onder andere deze Beatles kraker vind je op Ucho. Zwaai gerust naar tante Truus die voorbij komt en Abdullah & SaÔda die langs wandelen met de kids. Ucho is een leuke Braziliaanse site met van alles wat. Topper van Jacques: Kelly Clarkson met 'Because of you'. Let op de tekst.

Veel plezier!

Jacques

Vraag van de week
De prijsvraag wie zingt 'I love you truly' van afgelopen zondag is door niemand geraden. Nu was hij wel erg moeilijk, zelfs de redactie van NierNieuws lukte het niet (en dat wil wat zeggen). Het antwoord was niemand minder dan Connie Francis, de nachtegaal uit de 60er jaren.

Deze week daarom weer een vraag, iets makkelijker dat wel, weer worden er drie gave petjes weggeven. Gratis, u hoort het goed. De vraag: wie zingt op de 'Ucho' site van vandaag: 'As long as you love me' ? Mail snel, dan maak je het helemaal bij de familie!


Je kunt Jacques een vraag stellen per email. Niet over je nieren, pensioen of uitkering of over het haar van Balkenende, maar over muziek. Bijvoorbeeld over de droomplaat waar je al zo lang naar op zoek bent en die je helaas niet hebt kunnen vinden. Of die ene avond dat je danste met dat ruige stuk en die geweldige plaat die toen gedraaid werd, maar ja, je was toen helemaal hoteldebotel en hing half in katzwijm op de dansvloer.

Jacques zal dan proberen dat nummer op internet te achterhalen.

Geniet ook nog van oude afleveringen van Jacques' NierMuziek!

Gepubliceerd: zondag 11-10-2009 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier