Raad een lied met Jacques en win!

Weblog van Jacques Verbeek 

Een site die begint met Barbra Streisands 'Memories' kan al bijna niet meer stuk bij Jacques. Zoín site is er, de site van, zeg maar, Tante Shurls.

Je bent niet de eerste hoor die hem bezoekt, volgens de teller waren er ruim 55.000 voor jou. Dus moet hij wel erg mooi zijn zou je zeggen. Topper van Jacques het nummer: 'I love you truly' die ergens op de site staat. Maar van wie, rara dat is de vraag!

De eerste drie goede inzenders krijgen van de Redactie Niernieuws gratis zo'n geweldig hip wit petje toegestuurd: een collector's item van top niveau! Waarmee je het helemaal maakt bij Sara, Elma, Tjeerd, Lia, Age, Margreet, Jan, Monique, Ton, Marcel, zelfs Jeroen, kortom heel Nederland en half BelgiŽ.

Veel plezier!

Jacques


Je kunt Jacques een vraag stellen per email. Niet over je nieren, pensioen of uitkering of over het haar van Balkenende, maar over muziek. Bijvoorbeeld over de droomplaat waar je al zo lang naar op zoek bent en die je helaas niet hebt kunnen vinden. Of die ene avond dat je danste met dat ruige stuk en die geweldige plaat die toen gedraaid werd, maar ja, je was toen helemaal hoteldebotel en hing half in katzwijm op de dansvloer.

Jacques zal dan proberen dat nummer op internet te achterhalen.

Geniet ook nog van oude afleveringen van Jacques' NierMuziek!

Gepubliceerd: zondag 04-10-2009 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier