NierMuziek: de zondagse muziektip van Jacques

Weblog van Jacques Verbeek 

Jacques Verbeek is al zijn hele leven bezig met muziek. Hij houdt van bijna alles, van klassiek tot pop, van jazz tot latin, van gouwe ouwen tot hedendaagse Ďmuzikale breezersí. Vanaf het ontstaan van internet legde hij een eigen databank aan van internetsites waar gratis muziek voorhanden is.

Hij brandt niets, hij downloadt niets, hij laat alle video's ŗ la Youtube links liggen, dus geen videoclips-gedoe in deze rubriek, ook geen Napster-achtige megasites. Nee, alleen mooie pure muziek van particuliere sites. Gewoon om te luisteren en soms te kijken. Gewoon genieten op je eigen kamer of aan de dialyse van al dat moois op internet.

Je kunt Jacques een vraag stellen per email. Niet over je nieren, pensioen of uitkering of over het haar van Balkenende, maar over muziek. Bijvoorbeeld over de droomplaat waar je al zo lang naar op zoek bent en die je helaas niet hebt kunnen vinden. Of die ene avond dat je danste met dat ruige stuk en die geweldige plaat die toen gedraaid werd, maar ja, je was toen helemaal hoteldebotel en hing half in katzwijm op de dansvloer.

Jacques zal dan proberen dat nummer op internet te achterhalen.

Geniet ook nog van: NierMuziek deel 1

Gepubliceerd: zondag 07-06-2009 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier