Speklap met mosterd

IngrediŽnten:
200 gr speklap
2 el mosterd
2 el boter

Bereiding:
Smeer de lapjes in met mosterd. Laat de boter smelten en goed heet worden en bak de lapjes aan beide zijden bruin.

Voedingsstoffen:
16 g eiwit, 300 mg natrium, 250 kalium per persoon


Variatie: Vervang de mosterd door natriumarme mosterd, 16 gr eiwit, 100 mg natrium, 300 mg kalium

Tips:
Lekker met bruine bonen en appelmoes

Bereidingstijd: Ca. 10 minuten
Soort gerecht: Hoofdgerecht, vlees
Bron: Eten met plezier, een uitgave van de Nierstichting

Gepubliceerd: maandag 05-01-2009 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier