Poulet Sicilienne

IngrediŽnten:
200 gr kippenpoelet
peper
4 el boter
2 stukjes ui
2 teentjes knoflook
tijm, oregano
2 el tomatenpuree
100 ml water

Bereiding:
Wrijf de poelet in met peper. Bak de poelet in een gedeelte van de boter bruin. Maak de ui en de knoflook schoon en snijd ze fijn. Doe de rest van de boter bij de kippenpoelet en laat de ui en de knoflook hierin fruiten. Voeg de tijm, oregano en de tomatenpuree toe en laat dit even meesmoren. Giet het water erbij en laat het gerecht ca. 30 minuten stoven.

Voedingsstoffen:
23 g eiwit, 200 mg natrium, 500 mg kalium per persoon

Tips:
Lekker met rijst en sla

Bereidingstijd: Ca. 45 minuten
Soort gerecht: Hoofdgerecht, vlees
Bron: Eten met plezier, een uitgave van de Nierstichting

Gepubliceerd: maandag 05-01-2009 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier