Is Teuntje niet belangrijk genoeg voor huis-aan-huis?

De Opvatting van lezer Jenny Mateboer

Op mijn brievenbus prijkt een nee-neesticker, omdat ik niet wekelijks stapels reclame wil ontvangen en zo ook een steentje bij hoop te dragen aan het verminderen van de afvalberg. Dit betekent dat me af en toe ook een leuk bericht in een huis-aan-huisblad ontsnapt, maar dat is dan jammer. Als er echt belangrijke informatie rondgebracht wordt, trekken de bezorgers zich niets van de nee-neesticker aan, en dat vind ik dan ook terecht. Aankondigingen van de gemeente, folders van politieke partijen in verkiezingstijd, zelfs de wijkkrant krijg ik gewoon in de bus. Eigen initiatief van de bezorgers? Of gewoon een duidelijke instructie vanuit de distributie?

Wat echter niet in de bus kwam was Teuntje. Uit een eerdere reactie op niernieuws.nl blijkt dat ook anderen met een anti-reclamesticker geen Teuntje hebben ontvangen. Beschouwt minister Klink de eigen informatie als 'reclame'? Of gaat men er op het ministerie vanuit dat mensen met zo'n sticker zich toch al hebben laten opnemen in het donorregister?

Hoeveel brievenbussen zijn er in Nederland voorzien van zulke stickers? Hoeveel gezinnen hebben dus Teuntje niet ontvangen? Gemiste kans!

Gepubliceerd: dinsdag 02-12-2008 | Reacties (3)

Reageer op dit artikel

 • Paul
  08-12-2008 16:20

  Ook wij kregen 'm via een attente buurman... En ook op onze brievenbus geen enkele sticker! Het lijkt allemaal nogal slordig.

 • Joe
  03-12-2008 08:25

  En ook hier geen Teuntje in de bus, jammer!

 • leidy
  02-12-2008 16:41

  Ook wij hebben Teuntje niet ontvangen. we hebben een ja/nee sticker. Erg jammer !

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier


NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier