Ontvang gratis NierNieuws Alerts of wekelijkse Nieuwsbrief

U blijft door deze site regelmatig te bezoeken op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieren, nierziekten, dialyse, niertransplantaties en alles wat daaromheen in de wereld plaatsvindt. Maar u kunt het uzelf nůg makkelijker maken door een gratis abonnement op de nieuwsbrief of onze Alert-service te nemen.

Als abonnee ontvangt u een e-mailbericht zodra er nieuwe artikelen op NierNieuws worden geplaatst, of, als u dat liever wilt, eenmaal per dag een overzicht van nieuwe berichten in de laatste 24 uur. In het e-mailbericht staat in het kort wat de artikelen inhouden die sinds het laatste bericht zijn verschenen.

U kunt ook kiezen voor de optie 'Elke maandagochtend de nieuwsbrief'. U ontvangt dan elke maandag een selectie van de belangrijkste artikelen van de voorgaande week in een overzichtelijk e-mailbericht.

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor deze dienst en u kunt uw abonnement elk moment beŽindigen door in een e-mailbericht van NierNieuws op de desbetreffende link te klikken.

Gepubliceerd: dinsdag 01-01-2008 | Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

    Recente artikelen

    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier


    NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
    Ons Pricaystatement vindt u hier