Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Schadevergoeding geŽist vanwege verloren hobby

Door Redactie NierNieuws 

Volgens de Daily Mail heeft een Brits ouderpaar een reisorganisator aangeklaagd omdat hun dochter in 2012 een nier verloor als gevolg van een ongeluk in een vakantiepark. De reden die in het artikel staat: het meisje kan niet meer paardrijden.

Het Britse meisje Heidi-Ray Noble Steeples was acht toen het ongeval in augustus 2012 gebeurde op vakantie. Ze viel van een glijbaan en kwam daarbij zeer ongelukkig terecht op 'slecht geplaatste hekken'. De familie verbleef in een vakantieresort in het Turkse Oludeniz.

Door de val raakte een van de nieren van het meisje beschadigd. Die moest nog in Turkije verwijderd worden. Volgens de Engelse schandaalkrant eisen de ouders nu een schadevergoeding van reisorganisator Thomas Cook, omdat Heidi-Ray niet meer kan paardrijden terwijl dat haar grootste hobby was.

sterren Gepubliceerd: zondag 16-03-2014
Bron: Daily Mail | Nog geen reacties
Overweldigende opbrengst benefietavond

De derde benefietavond van de FortaFoundation heeft het overweldigende bedrag van € 270.240 opgebracht. Dit wordt verdeeld over drie goede doelen: de Liedjesfabriek, stichting Vlinderkind en het onderzoek van nefroloog dr. Rutger Maas uit het Radboudumc.

De sfeer in de Vasim in Nijmegen werd direct bij binnenkomst al neergezet door medewerkers van de Liedjesfabriek die met hun mobiele studio naar binnen waren gereden en live muziek stonden te maken. Achter hen de zaal met tientallen tafels en een leger vrijwilligers dat stond te popelen de gasten te begeleiden en te bedienen.

Ron Brandsteder, gastheer op het podium, moest helaas beginnen met de vervelende mededeling dat Manuëla Kemp verstek moest laten gaan als gevolg van een struikelpartij. Gelukkig waren daar Monique en Suzanne Klemann voor de reddende assistentie en om te zingen natuurlijk. De gasten werden vervolgens getrakteerd op een avond vol lekker eten, strakke bediening en een keur aan optredens van topartiesten. Voor ieder wat wils: Dries Roelvink, een smartlappenkoor, Ellen ten Damme...

Lees meer »

Benefiet voor Nefrotisch Syndroom: win kaarten! »

Op maandag 18 november vindt in Nijmegen voor de tweede keer een grootse benefietavond plaats waarbij een van de goede doelen het onderzoek van dr. Rutger Maas (Radboudumc) naar nefrotisch syndroom is. NierNieuws heeft twee kaarten weg te geven voor deze spectaculaire avond; wint u die? Wie er op een andere manier aan bij wil dragen kan zich nog opgeven als vrijwilliger.

Lees meer »

Tien waardevolle tips om de hitte te overleven »

Het is heet, en dat blijft het deze week. Daarom opnieuw: tien tips om de hitte te overleven, door ons samengesteld in samenwerking met de nefrologie-afdeling van het Meander MC in Amersfoort. En daarbij besteden we natuurlijk speciaal aandacht aan nierpatiënten. DOEN: meer drinken. Ook met een vochtbeperking of als dialysepatiënt kun je bij deze hoge temperaturen wat meer hebben. Denk aan 250 ml (twee kleine glaasjes) per dag.

Lees meer »


Schadevergoeding geŽist vanwege verloren hobby

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier