Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

NierNieuwslezers kunnen zondag naar TV-opnames Andrť Bek

Door Redactie NierNieuws 

Aanstaande zondag zijn de opnames voor het TV-programma 'Recht uit het Hart', waar onder anderen André Bek zijn verhaal vertelt. Bek heeft inmiddels al vier keer een nier ontvangen, steeds van een levende donor in zijn directe omgeving. Hierover schreef hij het boek 'Dansen in het zand', dat in 2008 uitkwam. En... lezers van NierNieuws kunnen bij deze opnames aanwezig zijn!

De opnamedag is in tweeën gedeeld, tijdens elk deel worden de opnames van drie sprekers gemaakt. 's Middags is een van hen André Bek. De opnames vinden plaats in een intieme sfeer, onder begeleiding van Anita Witzier. Het publiek heeft een actieve rol, en mag vragen stellen.

Heeft u altijd al eens een TV-opname willen bijwonen? Of droomt u ervan Anita Witzier live aan het werk te zien? Wilt u van André Bek horen hoe het is om steeds opnieuw een kans op nieuw leven te krijgen - én te grijpen? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Twijfel niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt.

De opnames vinden plaats op zondag 22 december in het Mediacafé, Pazzanistraat 8, 1014 DB te Amsterdam. Dat is op het terrein van de Westergasfabriek. Het middagdeel loopt van 13:00 tot 16:30 uur. Deelname is gratis, inclusief twee consumptiebonnen en een snack. Let op: aanmelden is verplicht!

Alle afleveringen die zondag opgenomen worden, worden volgende week uitgezonden, op 25, 26 en 27 december.

sterren Gepubliceerd: woensdag 18-12-2013 | Nog geen reacties
Overweldigende opbrengst benefietavond

De derde benefietavond van de FortaFoundation heeft het overweldigende bedrag van € 270.240 opgebracht. Dit wordt verdeeld over drie goede doelen: de Liedjesfabriek, stichting Vlinderkind en het onderzoek van nefroloog dr. Rutger Maas uit het Radboudumc.

De sfeer in de Vasim in Nijmegen werd direct bij binnenkomst al neergezet door medewerkers van de Liedjesfabriek die met hun mobiele studio naar binnen waren gereden en live muziek stonden te maken. Achter hen de zaal met tientallen tafels en een leger vrijwilligers dat stond te popelen de gasten te begeleiden en te bedienen.

Ron Brandsteder, gastheer op het podium, moest helaas beginnen met de vervelende mededeling dat Manuëla Kemp verstek moest laten gaan als gevolg van een struikelpartij. Gelukkig waren daar Monique en Suzanne Klemann voor de reddende assistentie en om te zingen natuurlijk. De gasten werden vervolgens getrakteerd op een avond vol lekker eten, strakke bediening en een keur aan optredens van topartiesten. Voor ieder wat wils: Dries Roelvink, een smartlappenkoor, Ellen ten Damme...

Lees meer »

Benefiet voor Nefrotisch Syndroom: win kaarten! »

Op maandag 18 november vindt in Nijmegen voor de tweede keer een grootse benefietavond plaats waarbij een van de goede doelen het onderzoek van dr. Rutger Maas (Radboudumc) naar nefrotisch syndroom is. NierNieuws heeft twee kaarten weg te geven voor deze spectaculaire avond; wint u die? Wie er op een andere manier aan bij wil dragen kan zich nog opgeven als vrijwilliger.

Lees meer »

Tien waardevolle tips om de hitte te overleven »

Het is heet, en dat blijft het deze week. Daarom opnieuw: tien tips om de hitte te overleven, door ons samengesteld in samenwerking met de nefrologie-afdeling van het Meander MC in Amersfoort. En daarbij besteden we natuurlijk speciaal aandacht aan nierpatiënten. DOEN: meer drinken. Ook met een vochtbeperking of als dialysepatiënt kun je bij deze hoge temperaturen wat meer hebben. Denk aan 250 ml (twee kleine glaasjes) per dag.

Lees meer »


NierNieuwslezers kunnen zondag naar TV-opnames Andrť Bek

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier