Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Laat op NierNieuws weten wat u zelf vindt in 'De Opvatting'

Heeft u dat ook wel eens? Dat u heel zeker weet dat iets op een bepaalde manier veel beter zou kunnen of zelfs moeten? En dat u uw verhaal wel van de daken zou willen schreeuwen?

NierNieuws biedt u daarvoor de kans in de rubriek 'De Opvatting'. In 'De Opvatting' worden artikelen van lezers gepubliceerd die een verhaal te vertellen hebben dat voor andere lezers van belang is.

Uw bijdrage hoeft niet direct verband te houden met een artikel op NierNieuws.nl maar moet wel te maken hebben met de gezondheidszorg en bij voorkeur gerelateerd zijn aan nieren of nierziekten. Verder ontvangen we het liefst stukken die beperkt blijven tot 400 woorden.

De bijdragen worden alleen daar waar dat echt nodig is geredigeerd. Beledigingen, grof taalgebruik en reclame vinden we geen goed idee, maar verder zijn er geen beperkingen. De lezers wordt na publicatie de mogelijkheid geboden rechtstreeks op de stukken te reageren en natuurlijk mag u zelf ook meedoen aan die discussie.

We hopen dat u als lezer van uw hart geen moordkuil zult maken. Stuur uw bijdragen daarom vanaf nu naar redactie@niernieuws.nl. U krijgt in ieder geval antwoord en de kans is groot dat uw artikel wordt geplaatst in 'De Opvatting'.

Bekijk bijdragen van lezers


sterren Nog geen reacties
Vrijwillige algemeen redacteur en columnist gezocht

Ter versterking van de redactie zijn vrijwilligers altijd van harte welkom. We zijn altijd op zoek naar redacteuren die op regelmatige basis kunnen schrijven over de onderwerpen waar NierNieuws het meest om bekend staat. Wetenschappelijk onderzoek, medicatie etc. Ook columnisten en correspondenten zijn altijd van harte welkom.

Op dit moment is er weer speciaal behoefte aan een

ALGEMEEN REDACTEUREN (M/V)
en een
COLUMNIST (M/V) 

die de denkbeelden van NierNieuws - in ieder geval voor het belangrijkste deel - kunnen onderschrijven. Voor beide vrijwillige functies geldt dat een eigen PC met internetverbinding noodzakelijk is. Net zoals een vlotte pen en een nieuwsgierig karakter. Bij NierNieuws zijn we er niet op uit wie dan ook onderuit te halen. In columns kan natuurlijk heel wat meer dan in redactionele artikelen, maar ons principe is voor alles wat geen opinie is: hoor en wederhoor en een zo zuiver mogelijke weergave van feiten. Elke redacteur moet bij vragen ook contact willen en kunnen zoeken met auteurs van wetenschappelijke artikelen of andere betrokkenen om waarde aan het NierNieuwsartikel toe te voegen.

Lees meer »

Privacystatement Stichting Niernieuws »

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT Stichting Niernieuws kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stichting Niernieuws, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Stichting Niernieuws verstrekt.

Lees meer »

Colofon »

HoofdredactieMerel DercksenDietske van der Brugge       Jeroen van Setten Redactie Brenda de Coninck Dirk van Duijn Gerard Kok Mieneke Muntendam (ai) Shanty Sterke BeeldredactieAniko Sóos Columns en BlogsBrenda de Coninck CorrespondentenNanny Nooitgedagt - Marqueni (F)Helen Witney - Vaal (VK) Lex Hilhorst Patrick van Santvoort RedactiesecretariaatJoyce Rinsampessy Raad van AdviesProf.Dr Stefan P. Berger (nefroloog, UMC Groningen)Dr Willem Jan W.

Lees meer »NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier