Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Columns Ad en Nanny nu ook als e-book verkrijgbaar

Door Redactie NierNieuws 

De gebundelde columns van Ad en Nanny Nooitgedagt, al sinds 2008 samen columnist bij NierNieuws, zijn vanaf nu ook als e-book verkrijgbaar. Nog net op tijd voor de Kerst.

In 2012 besloten wij, om meer mensen de mogelijkheid te geven te lezen over leven met dialyse, de columns van onze trouwe columnisten te bundelen. Dit resulteerde in de paperback 'Enchanté, leven met dialyse in de Provence'. Veel mensen die van de ene op de andere dag dialyse in hun leven moeten inpassen, hebben uit dit boek al inspiratie en hoop opgedaan: hoe moeilijk het soms ook is, het leven houdt niet op.

Als vervolg op deze eerste druk hebben Nanny en Ad het boek nu zelf als e-book uitgegeven. Het is voor € 9,99 te koop bij Bol, Ako en Bruna. Na betaling kunt u het downloaden als pdf en lezen met een e-reader. De auteurs hopen in 2014 een tweede druk op papier uit te geven.

Kunt u daar niet op wachten maar wilt u wel graag een papieren boek, bijvoorbeeld voor onder de kerstboom? Er zijn nog enkele exemplaren van de eerste druk beschikbaar in onze webshop!

sterren Gepubliceerd: zaterdag 14-12-2013 | Nog geen reacties
Overweldigende opbrengst benefietavond

De derde benefietavond van de FortaFoundation heeft het overweldigende bedrag van € 270.240 opgebracht. Dit wordt verdeeld over drie goede doelen: de Liedjesfabriek, stichting Vlinderkind en het onderzoek van nefroloog dr. Rutger Maas uit het Radboudumc.

De sfeer in de Vasim in Nijmegen werd direct bij binnenkomst al neergezet door medewerkers van de Liedjesfabriek die met hun mobiele studio naar binnen waren gereden en live muziek stonden te maken. Achter hen de zaal met tientallen tafels en een leger vrijwilligers dat stond te popelen de gasten te begeleiden en te bedienen.

Ron Brandsteder, gastheer op het podium, moest helaas beginnen met de vervelende mededeling dat Manuëla Kemp verstek moest laten gaan als gevolg van een struikelpartij. Gelukkig waren daar Monique en Suzanne Klemann voor de reddende assistentie en om te zingen natuurlijk. De gasten werden vervolgens getrakteerd op een avond vol lekker eten, strakke bediening en een keur aan optredens van topartiesten. Voor ieder wat wils: Dries Roelvink, een smartlappenkoor, Ellen ten Damme...

Lees meer »

Benefiet voor Nefrotisch Syndroom: win kaarten! »

Op maandag 18 november vindt in Nijmegen voor de tweede keer een grootse benefietavond plaats waarbij een van de goede doelen het onderzoek van dr. Rutger Maas (Radboudumc) naar nefrotisch syndroom is. NierNieuws heeft twee kaarten weg te geven voor deze spectaculaire avond; wint u die? Wie er op een andere manier aan bij wil dragen kan zich nog opgeven als vrijwilliger.

Lees meer »

Tien waardevolle tips om de hitte te overleven »

Het is heet, en dat blijft het deze week. Daarom opnieuw: tien tips om de hitte te overleven, door ons samengesteld in samenwerking met de nefrologie-afdeling van het Meander MC in Amersfoort. En daarbij besteden we natuurlijk speciaal aandacht aan nierpatiënten. DOEN: meer drinken. Ook met een vochtbeperking of als dialysepatiënt kun je bij deze hoge temperaturen wat meer hebben. Denk aan 250 ml (twee kleine glaasjes) per dag.

Lees meer »


Columns Ad en Nanny nu ook als e-book verkrijgbaar

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier