Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Columns Ad en Nanny nu ook als e-book verkrijgbaar

Door Redactie NierNieuws 

De gebundelde columns van Ad en Nanny Nooitgedagt, al sinds 2008 samen columnist bij NierNieuws, zijn vanaf nu ook als e-book verkrijgbaar. Nog net op tijd voor de Kerst.

In 2012 besloten wij, om meer mensen de mogelijkheid te geven te lezen over leven met dialyse, de columns van onze trouwe columnisten te bundelen. Dit resulteerde in de paperback 'Enchanté, leven met dialyse in de Provence'. Veel mensen die van de ene op de andere dag dialyse in hun leven moeten inpassen, hebben uit dit boek al inspiratie en hoop opgedaan: hoe moeilijk het soms ook is, het leven houdt niet op.

Als vervolg op deze eerste druk hebben Nanny en Ad het boek nu zelf als e-book uitgegeven. Het is voor € 9,99 te koop bij Bol, Ako en Bruna. Na betaling kunt u het downloaden als pdf en lezen met een e-reader. De auteurs hopen in 2014 een tweede druk op papier uit te geven.

Kunt u daar niet op wachten maar wilt u wel graag een papieren boek, bijvoorbeeld voor onder de kerstboom? Er zijn nog enkele exemplaren van de eerste druk beschikbaar in onze webshop!

sterren Gepubliceerd: zaterdag 14-12-2013 | Nog geen reacties
Inspirerende dag over therapietrouw

Wat een inspirerende dag hebben de Nierstichting en de Nierpatiënten Vereniging Nederland georganiseerd, zoals elk jaar onder de noemer 'Samen Sterk'. Zorgverleners en onderzoekers hebben gesproken over hoe belangrijk therapietrouw is en hoe het gestimuleerd kan worden. Het grootste deel van het publiek bestond uit mensen met chronische nierproblemen of die een niertransplantatie hebben ondergaan.

Op deze dag is gekozen voor het onderwerp 'therapietrouw', omdat 50-75% van de patiënten, ongeveer zes maanden na de start van de behandeling, in meer of mindere mate therapieontrouw is. Deze cijfers zijn zorgelijk, want door therapieontrouw is het effect van de behandeling niet optimaal en de gevolgen kunnen ernstig zijn. Uit onderzoek is gebleken dat er verschillende redenen voor therapieontrouw zijn:

Lees meer »

Overweldigende opbrengst benefietavond »

De derde benefietavond van de FortaFoundation heeft het overweldigende bedrag van € 270.240 opgebracht. Dit wordt verdeeld over drie goede doelen: de Liedjesfabriek, stichting Vlinderkind en het onderzoek van nefroloog dr. Rutger Maas uit het Radboudumc. De sfeer in de Vasim in Nijmegen werd direct bij binnenkomst al neergezet door medewerkers van de Liedjesfabriek die met hun mobiele studio naar binnen waren gereden en live muziek stonden te maken.

Lees meer »

Benefiet voor Nefrotisch Syndroom: win kaarten! »

Op maandag 18 november vindt in Nijmegen voor de tweede keer een grootse benefietavond plaats waarbij een van de goede doelen het onderzoek van dr. Rutger Maas (Radboudumc) naar nefrotisch syndroom is. NierNieuws heeft twee kaarten weg te geven voor deze spectaculaire avond; wint u die? Wie er op een andere manier aan bij wil dragen kan zich nog opgeven als vrijwilliger.

Lees meer »


Columns Ad en Nanny nu ook als e-book verkrijgbaar

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier