Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Een Kerstliefde

Half december 2008 werd ik onder valse voorwendselen naar de plaatselijke supermarkt gelokt. Aldaar stond mijn vriendinnetje / achterbuurvrouw me op te wachten. Ze nam me aan de arm mee en bracht me bij de manager. Daar vertelde ze me dat ze me had opgegeven voor een Kerstpakket (je kon iemand opgeven waarvan jij vond dat diegene dat verdiend had) en ik had gewonnen!!

Een paar weken voor ik getransplanteerd werd, vroeg ze of we een keertje wat zouden gaan drinken in de stad (op de fiets ernaar toe). Helaas moest ik toen antwoorden dat ik daar de kracht en energie niet meer voor had.

Dat was voor haar het moment waarop ze zich realiseerde hoe ziek ik eigenlijk was (ze zei: 'je klaagt nooit, bent altijd positief', gelukkig wist ze niet hoe ik me af en toe thuis kon afreageren...).

Dus toen ze deze oproep zag staan bij de plaatselijke supermarkt, dacht ze aan mij. Het gevoel dat je op dat moment de moeite waard bent voor iemand, dat iemand op dat moment aan jou denkt, is goud waard.

Ik kreeg een prachtig pakket en een mooie bos bloemen!!

Na m'n operatie belde ze me twee keer vanuit Kroatië, kwam meteen langs met bloemen toen ik thuis was, kwam elke woensdagochtend even bij me kijken, terwijl dat haar enige vrije dag was en dan te bedenken hoe moeilijk ze het op dat moment zelf had. Kort daarvoor was haar moeder onverwacht overleden.

Het pakket en de bloemen waren prachtig, maar het gebaar was onvergetelijk... Elk jaar rond Kersttijd moet ik er even aan terugdenken.

En na die tijd hebben wij nog heel veel kopjes koffie gedronken en heb ik gelukkig weer de kracht en energie om op m'n fiets te stappen om naar de stad te gaan!!

IK WIL IEDEREEN BIJ DEZE HEEL FIJNE FEESTDAGEN EN
EEN GELUKKIG EN GEZOND 2011 TOEWENSEN!!!

sterren Gepubliceerd: vrijdag 24-12-2010 | Nog geen reacties
Bart blogt: Tot ziens in Newcastle!

De World Transplant Games in Málaga zitten er op. En wat een belevenis vond ik het! En wat heb ik het naar mijn zin gehad! Zoveel mag hopelijk duidelijk zijn uit mijn vorige blogs over mijn deelname aan de WTG.

Deze laatste blog over de WTG schrijf ik dan ook achter m’n eigen PC terug in Nederland. Met een hoofd vol herinneringen die – wanneer er weer eentje opkomt – een glimlach op mijn gezicht brengen. Ook mijn herinneringen aan de slotceremonie en het slotgala, dat hadden jullie nog tegoed.

Lees meer »

Bart blogt: Hup Holland Hup! »

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan… Dat wordt nog net niet gezongen langs de lijnen van de verschillende sportevenementen. Maar aanwezig zijn ze; de supporters van Team NL! Bij elke sport waar een Nederlander uitkomt, zijn ze te vinden de supporters die soms uren van zon weerstaan om ‘hun’ sporters aan te moedigen en wellicht toch ook een beetje de sporters uit andere landen te imponeren.

Lees meer »

Bart blogt: De Spelen zijn begonnen! »

Ik weet niet zeker of de woorden 'let the games begin' letterlijk zijn uitgesproken, maar met het hijsen van de WTG-vlag zijn de Transplant Games zondagavond officieel geopend. Er was natuurlijk nog wel meer te beleven bij de opening. Mooie dingen. Unieke dingen voor wanneer je, zoals ik, voor het eerst meedoet. Alleen al de samenkomst van alle landenteams voordat we het stadion in gingen. Dat was een belevenis op zich.

Lees meer »NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier