Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Deze week GEEN NierMuziek!

Deze week geen NierMuziek maar een vraag aan alle luisteraars: Willen jullie dat deze rubriek nog verder gaat in 2011?

Wanneer Jacques meer dan 10 positieve mails ontvangt gaat hij door, zo niet dan houdt de huidige aanpak per 01-1-2011 op. Dan is het mooi geweest na anderhalf jaar.

Dus laat wat van je horen per e-mail!

Stuur een e-mail naar jacques@niernieuws.nl of naar redactie@niernieuws.nl als je wil dat Jacques NierMuziek in 2011 blijft bestaan.

Tot volgende week!

Jacques

Klik hier om alle NierMuziek bijdragen te bekijken!

sterren Gepubliceerd: zondag 12-12-2010 | Reacties (1)

Reacties

Reageer op dit artikel

  • Jenny Mateboer
    13-12-2010 16:31

    Via Jacques’ Niermuziek heb ik veel muziek ontdekt die ik nog niet kende. En ik zou het leuk vinden als de rubriek werd voortgezet. Maar als Jacques toe is aan een nieuw concept, kan ik ook nog teren op alle oude afleveringen.
Bart blogt: Tot ziens in Newcastle!

De World Transplant Games in Málaga zitten er op. En wat een belevenis vond ik het! En wat heb ik het naar mijn zin gehad! Zoveel mag hopelijk duidelijk zijn uit mijn vorige blogs over mijn deelname aan de WTG.

Deze laatste blog over de WTG schrijf ik dan ook achter m’n eigen PC terug in Nederland. Met een hoofd vol herinneringen die – wanneer er weer eentje opkomt – een glimlach op mijn gezicht brengen. Ook mijn herinneringen aan de slotceremonie en het slotgala, dat hadden jullie nog tegoed.

Lees meer »

Bart blogt: Hup Holland Hup! »

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan… Dat wordt nog net niet gezongen langs de lijnen van de verschillende sportevenementen. Maar aanwezig zijn ze; de supporters van Team NL! Bij elke sport waar een Nederlander uitkomt, zijn ze te vinden de supporters die soms uren van zon weerstaan om ‘hun’ sporters aan te moedigen en wellicht toch ook een beetje de sporters uit andere landen te imponeren.

Lees meer »

Bart blogt: De Spelen zijn begonnen! »

Ik weet niet zeker of de woorden 'let the games begin' letterlijk zijn uitgesproken, maar met het hijsen van de WTG-vlag zijn de Transplant Games zondagavond officieel geopend. Er was natuurlijk nog wel meer te beleven bij de opening. Mooie dingen. Unieke dingen voor wanneer je, zoals ik, voor het eerst meedoet. Alleen al de samenkomst van alle landenteams voordat we het stadion in gingen. Dat was een belevenis op zich.

Lees meer »NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier