Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Het Nieuwe Jaar in met Jacques' NierMuziek

AryAnne is gewoon een erg mooie site met meer dan 100 prachtige nummers. Ieder nummer op een aparte 'graphics'pagina.

Absolute favoriet van Jacques: 'I long for you' van Roma Downey (dus niet Romma Downings, verkeerd vermeld op de site). Soms is muziek pure poëzie, zo ook in dit geval. Je zult zelden zo'n mooie tekst horen als in dit nummer van Roma, ingetogen gefluisterd, begeleid door de piano. Want wat vind je van een zin: 'When once every day was the first of spring'. Mooi mooi mooi.

Veel plezier!

Jacques wenst alle trouwe fans van NierMuziek een heel gezond, gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar.


Geniet ook nog van oude afleveringen van Jacques' NierMuziek!

sterren Gepubliceerd: vrijdag 01-01-2010 | Nog geen reacties
Bart blogt: Tot ziens in Newcastle!

De World Transplant Games in Málaga zitten er op. En wat een belevenis vond ik het! En wat heb ik het naar mijn zin gehad! Zoveel mag hopelijk duidelijk zijn uit mijn vorige blogs over mijn deelname aan de WTG.

Deze laatste blog over de WTG schrijf ik dan ook achter m’n eigen PC terug in Nederland. Met een hoofd vol herinneringen die – wanneer er weer eentje opkomt – een glimlach op mijn gezicht brengen. Ook mijn herinneringen aan de slotceremonie en het slotgala, dat hadden jullie nog tegoed.

Lees meer »

Bart blogt: Hup Holland Hup! »

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan… Dat wordt nog net niet gezongen langs de lijnen van de verschillende sportevenementen. Maar aanwezig zijn ze; de supporters van Team NL! Bij elke sport waar een Nederlander uitkomt, zijn ze te vinden de supporters die soms uren van zon weerstaan om ‘hun’ sporters aan te moedigen en wellicht toch ook een beetje de sporters uit andere landen te imponeren.

Lees meer »

Bart blogt: De Spelen zijn begonnen! »

Ik weet niet zeker of de woorden 'let the games begin' letterlijk zijn uitgesproken, maar met het hijsen van de WTG-vlag zijn de Transplant Games zondagavond officieel geopend. Er was natuurlijk nog wel meer te beleven bij de opening. Mooie dingen. Unieke dingen voor wanneer je, zoals ik, voor het eerst meedoet. Alleen al de samenkomst van alle landenteams voordat we het stadion in gingen. Dat was een belevenis op zich.

Lees meer »NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier