Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

I want to hold your Hand

Jacques Verbeek is al zijn hele leven bezig met muziek. Hij houdt van bijna alles, van klassiek tot pop, van jazz tot latin, van gouwe ouwen tot hedendaagse
'muzikale breezers'.

'I want to hold your Hand' van de Beatles. Ga vierkant voor het raam staan en zing uit volle borst mee. De boomtakken wiegen uitbundig op je enthousiasme als je maar hard genoeg zingt.

De site met onder andere deze Beatles kraker vind je op Ucho. Zwaai gerust naar tante Truus die voorbij komt en Abdullah & Saïda die langs wandelen met de kids. Ucho is een leuke Braziliaanse site met van alles wat. Topper van Jacques: Kelly Clarkson met 'Because of you'. Let op de tekst.

Veel plezier!

Jacques

Vraag van de week
De prijsvraag wie zingt 'I love you truly' van afgelopen zondag is door niemand geraden. Nu was hij wel erg moeilijk, zelfs de redactie van NierNieuws lukte het niet (en dat wil wat zeggen). Het antwoord was niemand minder dan Connie Francis, de nachtegaal uit de 60er jaren.

Deze week daarom weer een vraag, iets makkelijker dat wel, weer worden er drie gave petjes weggeven. Gratis, u hoort het goed. De vraag: wie zingt op de 'Ucho' site van vandaag: 'As long as you love me' ? Mail snel, dan maak je het helemaal bij de familie!


Je kunt Jacques een vraag stellen per email. Niet over je nieren, pensioen of uitkering of over het haar van Balkenende, maar over muziek. Bijvoorbeeld over de droomplaat waar je al zo lang naar op zoek bent en die je helaas niet hebt kunnen vinden. Of die ene avond dat je danste met dat ruige stuk en die geweldige plaat die toen gedraaid werd, maar ja, je was toen helemaal hoteldebotel en hing half in katzwijm op de dansvloer.

Jacques zal dan proberen dat nummer op internet te achterhalen.

Geniet ook nog van oude afleveringen van Jacques' NierMuziek!

sterren Gepubliceerd: zondag 11-10-2009 | Nog geen reacties
Bart blogt: Tot ziens in Newcastle!

De World Transplant Games in Málaga zitten er op. En wat een belevenis vond ik het! En wat heb ik het naar mijn zin gehad! Zoveel mag hopelijk duidelijk zijn uit mijn vorige blogs over mijn deelname aan de WTG.

Deze laatste blog over de WTG schrijf ik dan ook achter m’n eigen PC terug in Nederland. Met een hoofd vol herinneringen die – wanneer er weer eentje opkomt – een glimlach op mijn gezicht brengen. Ook mijn herinneringen aan de slotceremonie en het slotgala, dat hadden jullie nog tegoed.

Lees meer »

Bart blogt: Hup Holland Hup! »

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan… Dat wordt nog net niet gezongen langs de lijnen van de verschillende sportevenementen. Maar aanwezig zijn ze; de supporters van Team NL! Bij elke sport waar een Nederlander uitkomt, zijn ze te vinden de supporters die soms uren van zon weerstaan om ‘hun’ sporters aan te moedigen en wellicht toch ook een beetje de sporters uit andere landen te imponeren.

Lees meer »

Bart blogt: De Spelen zijn begonnen! »

Ik weet niet zeker of de woorden 'let the games begin' letterlijk zijn uitgesproken, maar met het hijsen van de WTG-vlag zijn de Transplant Games zondagavond officieel geopend. Er was natuurlijk nog wel meer te beleven bij de opening. Mooie dingen. Unieke dingen voor wanneer je, zoals ik, voor het eerst meedoet. Alleen al de samenkomst van alle landenteams voordat we het stadion in gingen. Dat was een belevenis op zich.

Lees meer »NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier