Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

NierMuziek: de zondagse muziektip van Jacques

NierMuziek Deel 2

In deze muziekrubriek aandacht voor schitterende muziek op de Amerikaanse site Angelfire.

Wederom tientallen pagina’s mooie muziek met teksten en plaatjes (graphics). Heerlijk om even weg te dromen na het zoveelste treurzang over economie en gezondheidszorg.

Persoonlijke topper van Jacques: A Different Corner van George Michael.

Veel luisterplezier,

Jacques

Let op: Veel stukken werken niet in alle browsers.

Jacques Verbeek is al zijn hele leven bezig met muziek. Hij houdt van bijna alles, van klassiek tot pop, van jazz tot latin, van gouwe ouwen tot hedendaagse ‘muzikale breezers’. Vanaf het ontstaan van internet legde hij een eigen databank aan van internetsites waar gratis muziek voorhanden is.

Hij brandt niets, hij downloadt niets, hij laat alle video's à la Youtube links liggen, dus geen videoclips-gedoe in deze rubriek, ook geen Napster-achtige megasites. Nee, alleen mooie pure muziek van particuliere sites. Gewoon om te luisteren en soms te kijken. Gewoon genieten op je eigen kamer of aan de dialyse van al dat moois op internet.

Je kunt Jacques een vraag stellen per email. Niet over je nieren, pensioen of uitkering of over het haar van Balkenende, maar over muziek. Bijvoorbeeld over de droomplaat waar je al zo lang naar op zoek bent en die je helaas niet hebt kunnen vinden. Of die ene avond dat je danste met dat ruige stuk en die geweldige plaat die toen gedraaid werd, maar ja, je was toen helemaal hoteldebotel en hing half in katzwijm op de dansvloer.

Jacques zal dan proberen dat nummer op internet te achterhalen.

Geniet ook nog van: NierMuziek deel 1

sterren Gepubliceerd: zondag 07-06-2009 | Nog geen reacties
Bart blogt: Tot ziens in Newcastle!

De World Transplant Games in Málaga zitten er op. En wat een belevenis vond ik het! En wat heb ik het naar mijn zin gehad! Zoveel mag hopelijk duidelijk zijn uit mijn vorige blogs over mijn deelname aan de WTG.

Deze laatste blog over de WTG schrijf ik dan ook achter m’n eigen PC terug in Nederland. Met een hoofd vol herinneringen die – wanneer er weer eentje opkomt – een glimlach op mijn gezicht brengen. Ook mijn herinneringen aan de slotceremonie en het slotgala, dat hadden jullie nog tegoed.

Lees meer »

Bart blogt: Hup Holland Hup! »

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan… Dat wordt nog net niet gezongen langs de lijnen van de verschillende sportevenementen. Maar aanwezig zijn ze; de supporters van Team NL! Bij elke sport waar een Nederlander uitkomt, zijn ze te vinden de supporters die soms uren van zon weerstaan om ‘hun’ sporters aan te moedigen en wellicht toch ook een beetje de sporters uit andere landen te imponeren.

Lees meer »

Bart blogt: De Spelen zijn begonnen! »

Ik weet niet zeker of de woorden 'let the games begin' letterlijk zijn uitgesproken, maar met het hijsen van de WTG-vlag zijn de Transplant Games zondagavond officieel geopend. Er was natuurlijk nog wel meer te beleven bij de opening. Mooie dingen. Unieke dingen voor wanneer je, zoals ik, voor het eerst meedoet. Alleen al de samenkomst van alle landenteams voordat we het stadion in gingen. Dat was een belevenis op zich.

Lees meer »NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier