Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Reageer | Verstuur | Druk af   

Ontvang gratis NierNieuws Alerts of wekelijkse Nieuwsbrief

U blijft door deze site regelmatig te bezoeken op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieren, nierziekten, dialyse, niertransplantaties en alles wat daaromheen in de wereld plaatsvindt. Maar u kunt het uzelf nóg makkelijker maken door een gratis abonnement op de nieuwsbrief of onze Alert-service te nemen.

Als abonnee ontvangt u een e-mailbericht zodra er nieuwe artikelen op NierNieuws worden geplaatst, of, als u dat liever wilt, eenmaal per dag een overzicht van nieuwe berichten in de laatste 24 uur. In het e-mailbericht staat in het kort wat de artikelen inhouden die sinds het laatste bericht zijn verschenen.

U kunt ook kiezen voor de optie 'Elke maandagochtend de nieuwsbrief'. U ontvangt dan elke maandag een selectie van de belangrijkste artikelen van de voorgaande week in een overzichtelijk e-mailbericht.

Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor deze dienst en u kunt uw abonnement elk moment beëindigen door in een e-mailbericht van NierNieuws op de desbetreffende link te klikken.

sterren Nog geen reacties
Vrijwillige algemeen redacteur en columnist gezocht

Ter versterking van de redactie zijn vrijwilligers altijd van harte welkom. We zijn altijd op zoek naar redacteuren die op regelmatige basis kunnen schrijven over de onderwerpen waar NierNieuws het meest om bekend staat. Wetenschappelijk onderzoek, medicatie etc. Ook columnisten en correspondenten zijn altijd van harte welkom.

Op dit moment is er weer speciaal behoefte aan een

ALGEMEEN REDACTEUREN (M/V)
en een
COLUMNIST (M/V) 

die de denkbeelden van NierNieuws - in ieder geval voor het belangrijkste deel - kunnen onderschrijven. Voor beide vrijwillige functies geldt dat een eigen PC met internetverbinding noodzakelijk is. Net zoals een vlotte pen en een nieuwsgierig karakter. Bij NierNieuws zijn we er niet op uit wie dan ook onderuit te halen. In columns kan natuurlijk heel wat meer dan in redactionele artikelen, maar ons principe is voor alles wat geen opinie is: hoor en wederhoor en een zo zuiver mogelijke weergave van feiten. Elke redacteur moet bij vragen ook contact willen en kunnen zoeken met auteurs van wetenschappelijke artikelen of andere betrokkenen om waarde aan het NierNieuwsartikel toe te voegen.

Lees meer »

Privacystatement Stichting Niernieuws »

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT Stichting Niernieuws kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stichting Niernieuws, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Stichting Niernieuws verstrekt.

Lees meer »

Colofon »

HoofdredactieMerel DercksenDietske van der Brugge       Jeroen van Setten Redactie Brenda de Coninck Dirk van Duijn Gerard Kok Mieneke Muntendam (ai) Shanty Sterke BeeldredactieAniko Sóos Columns en BlogsBrenda de Coninck CorrespondentenNanny Nooitgedagt - Marqueni (F)Helen Witney - Vaal (VK) Lex Hilhorst Patrick van Santvoort RedactiesecretariaatJoyce Rinsampessy Raad van AdviesProf.Dr Stefan P.

Lees meer »NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Ons Pricaystatement vindt u hier