Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Lees voor | Reageer | Verstuur | Druk af   

NVN: Extra Algemene Ledenvergadering

Wanneer: zaterdag 26-05-2012

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Nierpatiënten Vereniging Nederland zijn de wijzigingsvoorstellen voor de statuten en het huishoudelijk reglement besproken en goedgekeurd. Een extra ALV, met als enige agendapunt de wijziging van de statuten, is statutair noodzakelijk om het besluit rond de statutenwijziging, dat al besproken is op de ALV van november 2011, formeel te kunnen bekrachtigen.

NVN-leden kunnen zich voor deelname aanmelden via de NVN-site

Extra ALV van de NVN: zaterdag 26 mei 2012, 10:30 uur

Locatie: NVN kantoor, Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE Bussum

sterren Gepubliceerd: zondag 06-05-2012
Bron: NVN | Nog geen reacties


Nascholing nierfunctiestoornissen bij ouderen

dinsdag 10-02-2015

VUmc biedt eerstelijns verwijzers om de twee maanden in de avond nascholing aan. Deze nascholing wordt iedere keer vanuit een ander specialisme georganiseerd in samenwerking met een verwijzer uit de regio. De focus van deze bijeenkomsten ligt op praktische vaardigheden, uitwisseling van kennis en ervaringen en de samenwerking tussen de eerstelijn en specialist.

Tijdens de sessie van 10 februari komen onder andere nierfunctiestoornissen bij ouderen aan bod. De doelgroep bestaat uit huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. Deelname is gratis en levert twee accreditatiepunten op.

Programma:

  • Polyfarmacie (drs. Oscar de Vries, internist ouderengeneeskunde)
  • Nierfunctiestoornissen bij ouderen (dr. Marijke Trappenburg, internist ouderengeneeskunde)
  • Sarcopenie en mobiliteit stoornissen (prof.dr. Andrea Maier, internist ouderengeneeskunde)

Aanmelden via www.vumc.nl/nascholing-eerstelijn

Nascholing nierfunctiestoornissen bij ouderen: dinsdag 10 februari 2015, 17:30 - 20:10 uur

Locatie: De Waver (ziekenhuisgebouw), VUmc, Amsterdam

Infoavond orgaandonatie met ervaringsverhalen in Geldrop »

dinsdag 10-02-2015 Op dinsdag 10 februari 2015 van 19:15 tot 21:30 uur organiseert het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop een informatieavond over orgaandonatie. Op het programma staan de persoonlijke verhalen van een levergetransplanteerde en een nabestaande van een orgaandonor. Ook worden ethische dilemma’s rond donatie behandeld en is er mogelijkheid om vragen te stellen aan de aanwezige transplantatiecoördinator.  De informatieavond vindt plaats in het St.

Lees meer »

Workshop (Zorg in) de laatste levensfase »

donderdag 12-03-2015 V&VN Dialyse en nefrologie organiseert in samenwerking met Stichting STEM (STerven op je Eigen Manier) een workshop over de laatste levensfase, en de verpleegkundige zorg aan nierpatiënten in hun laatste levensfase. Aanmelding staat uitsluitend open voor V&VN Dialyse en nefrologie-leden, met een maximum van 2 inschrijvingen per centrum. Kosten van deelname bedragen € 25 p.p. Inschrijving is mogelijk tot 2 maart, per e-mail naar dialyse@venvn.nl, o.v.v.

Lees meer »

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.