Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Lees voor | Reageer | Verstuur | Druk af   

NVN: Extra Algemene Ledenvergadering

Wanneer: zaterdag 26-05-2012

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Nierpatiënten Vereniging Nederland zijn de wijzigingsvoorstellen voor de statuten en het huishoudelijk reglement besproken en goedgekeurd. Een extra ALV, met als enige agendapunt de wijziging van de statuten, is statutair noodzakelijk om het besluit rond de statutenwijziging, dat al besproken is op de ALV van november 2011, formeel te kunnen bekrachtigen.

NVN-leden kunnen zich voor deelname aanmelden via de NVN-site

Extra ALV van de NVN: zaterdag 26 mei 2012, 10:30 uur

Locatie: NVN kantoor, Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE Bussum

sterren Gepubliceerd: zondag 06-05-2012
Bron: NVN | Nog geen reacties


Benelux Kidney Meeting

vrijdag 09-10-2015

Op vrijdag 9 oktober 2015 zal de tweede editie van de BENELUX Kidney Meeting plaatsvinden in het Evoluon in Eindhoven. Deze bijeenkomst is een uitgebreide versie van de wetenschappelijke najaarsvergadering van de Nederlandse federatie voor Nefrologie (NfN) en wordt georganiseerd door de NfN en de zustervereniging uit België (BVN-SBN). 

De BENELUX Kidney Meeting bestrijkt alle aspecten van experimenteel, klinisch en epidemiologisch nefrologisch onderzoek. Dit jaar zijn er weer substantiële prijzen te winnen door promovendi, artsen in opleiding en/of jonge post-docs die hun werk presenteren. Er zijn twee prijzen van € 500 voor de beste praatjes en twee prijzen van € 200 voor de beste poster, voor respectievelijk de Belgische en Nederlandse deelnemers. 

De BENELUX Kidney Meeting: vrijdag 9 oktober 2015, 10:00 - 17:30 uur

Locatie: Evoluon, Eindhoven

Renal Round in Groningen »

dinsdag 13-10-2015 Renal Rounds zijn wetenschappelijke, geaccrediteerde, kleinschalige bijeenkomsten voor nefrologen, waarbij samenwerking en discussie centraal staat. Het initiatief Renal Rounds is tot stand gekomen door een internationaal samenwerkingsverband tussen Amgen en Fresenius Medical Care. In Eelderwolde (Groningen) vindt een Renal Round plaats op 13 oktober, gecombineerd met de NfN-vergadering van regio 1A.

Lees meer »

Alkmaar: Informatieavond over nierdonatie »

dinsdag 13-10-2015 De Vereniging van nierpatiënten Hollands Noorden, nefrologen en team dialyseafdeling Medisch Centrum Alkmaar (MCA) en deskundigen van het VUmc organiseren een informatieavond over nierdonatie. Nierpatiënten met hun partner, kinderen, familieleden en ook belangstellenden zijn van harte welkom. Tijdens deze avond komen diverse onderwerpen rondom nierdonatie aan de orde. De bijeenkomst begint met een korte introductie van de Vereniging van nierpatiënten Hollands Noorden.

Lees meer »

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.