Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Lees voor | Reageer | Verstuur | Druk af   

NVN: Extra Algemene Ledenvergadering

Wanneer: zaterdag 26-05-2012

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Nierpatiënten Vereniging Nederland zijn de wijzigingsvoorstellen voor de statuten en het huishoudelijk reglement besproken en goedgekeurd. Een extra ALV, met als enige agendapunt de wijziging van de statuten, is statutair noodzakelijk om het besluit rond de statutenwijziging, dat al besproken is op de ALV van november 2011, formeel te kunnen bekrachtigen.

NVN-leden kunnen zich voor deelname aanmelden via de NVN-site

Extra ALV van de NVN: zaterdag 26 mei 2012, 10:30 uur

Locatie: NVN kantoor, Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE Bussum

sterren Gepubliceerd: zondag 06-05-2012
Bron: NVN | Nog geen reacties


Utrecht: ASN Review 2014

donderdag 15-01-2015

Op donderdag 15 januari 2015 organiseert Amgen in samenwerking met Medcon Europe de 12e ASN Review 2014. De ASN Kidney Week (11 t/m 16 november 2014 in Philadelphia) wordt beschouwd als een van de belangrijkste wetenschappelijke bijeenkomsten over de preventie en behandeling van nierziekten, waar recente basale en klinische wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten op nefrologisch gebied gepresenteerd worden.

De ASN Review 2014 biedt zowel voor diegenen die niet hebben deelgenomen, als voor diegenen die wel naar de Kidney Week in Philadelphia zijn geweest, de mogelijkheid om een goed overzicht te krijgen van interessante recente nefrologische ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor de dagelijkse praktijk. De verschillende thema's die tijdens deze bijeenkomst aan de orde zullen komen zijn van belang voor de dagelijkse behandelpraktijk van zowel de internist als de nefroloog. Voor discussie over de implicaties van de besproken onderwerpen voor de dagelijkse behandelpraktijk zal voldoende tijd worden ingeruimd.

Voor deze twaalfde ASN Review is accreditatie (4 punten) aangevraagd bij de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA), de Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA) en het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR).

Lees meer »

Inspiratie-evenement 'Samen Sterk' »

vrijdag 16-01-2015 Op vrijdag  16 januari organiseren de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) en de Nierstichting in ’t Spant in Bussum ‘Samen Sterk’. Volgens de organisatie 'hét inspiratie-evenement voor patiënten en zorgverleners'. Samen Sterk bedoelt patiënten en zorgverleners een podium te bieden waar zij vernieuwende ideeën en initiatieven kunnen presenteren.

Lees meer »

Praktische aanpak nefrotisch syndroom »

vrijdag 23-01-2015 De afdeling Kindernefrologie van het AMC (Emma kinderziekenhuis) houdt op vrijdag 23 januari 2015 het symposium 'Praktische aanpak nefrotisch syndroom'. Het symposium is bedoeld voor kindernefrologen, kinderartsen, arts-assistenten kindergeneeskunde en andere geïnteresseerden.  In Nederland worden jaarlijks zo’n 70 kinderen voor het eerst met nefrotisch syndroom (NS) gediagnosticeerd. Dit betekent dat veel kinderartsen hiermee te maken kunnen krijgen.

Lees meer »

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.