Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Lees voor | Reageer | Verstuur | Druk af   

NVN: Extra Algemene Ledenvergadering

Wanneer: zaterdag 26-05-2012

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Nierpatiënten Vereniging Nederland zijn de wijzigingsvoorstellen voor de statuten en het huishoudelijk reglement besproken en goedgekeurd. Een extra ALV, met als enige agendapunt de wijziging van de statuten, is statutair noodzakelijk om het besluit rond de statutenwijziging, dat al besproken is op de ALV van november 2011, formeel te kunnen bekrachtigen.

NVN-leden kunnen zich voor deelname aanmelden via de NVN-site

Extra ALV van de NVN: zaterdag 26 mei 2012, 10:30 uur

Locatie: NVN kantoor, Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE Bussum

sterren Gepubliceerd: zondag 06-05-2012
Bron: NVN | Nog geen reacties


Kidney Row: roeien voor de Nierstichting

zaterdag 23-08-2014

Op 23 augustus vindt in Amsterdam de eerste editie plaats van de Kidney Row. Roeivereniging De Hoop organiseert dit roeievenement voor de Nierstichting om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier.

Aan de Kidney Row, een 16 km lange tocht over de Amstel, kunnen zowel bedrijven als particulieren meedoen. Deelnemers die geen eigen boot hebben, kunnen een boot huren bij een van de Amsterdamse roeiverenigingen aan de Amstel. Er is plaats voor alle soorten roeiboten en voor roeiers op alle niveaus.

Op dezelfde dag begint op de Amsterdamse Bosbaan het WK roeien. Alle deelnemende landen zijn met een vlaggenboot vertegenwoordigd tijdens de Kidney Row. Meer informatie over het roeievenement en over aanmelding als deelnemer is te vinden op de site van de Nierstichting. Supporters zijn vanzelfsprekend ook welkom. 

Kidney Row: zaterdag 23 augustus 2014; vertrek 14:00 uur

Vertreklocaties: de vier roeiverenigingen aan de Amstel

Cursus Praktische nefropathologie in LUMC »

donderdag 11-09-2014 t/m vrijdag 12-09-2014 In september organiseert het LUMC de jaarlijkse tweedaagse cursus praktische nefropathologie. De cursus bestaat uit een systematische behandeling van morfologische veranderingen (lichtmicroscopie, immuno-fluorescentie en elektronenmicroscopie) van nierziekten. Op beide cursusdagen zal een afsluitende voordracht worden gegeven over klinisch-pathologische correlaties van de op die dag behandelde ziektebeelden.

Lees meer »

Met de tandem de berg op »

zondag 14-09-2014 t/m vrijdag 19-09-2014 Na de Alpe d'HuZes kent de (amateur)wielerwereld nu ook de Mont VenTwo. Renners van het STMA Cycling Team gaan in september de Mont Ventoux op, op de tandem. Met als tweede rijder een nierpatiënt. De opbrengst van de sponsortocht is voor de Nierstichting. STMA staat voor Sport Team Met Ambitie. Het team, dat bestaat uit 4 renners, zamelt met het fietsen geld in voor de Nierstichting. Dat kan ook door middel van een clinic zijn, en zoals nu, met een sponsortocht.

Lees meer »

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.