sluiten

Mail: redactie@niernieuws.nl | 030 - 288 9994 | NL16 TRIO 0197 707866Lees voor | Reageer | Verstuur | Druk af   

Transplant-ERENdag 2012

Wanneer: zaterdag 02-06-2012

Na beëindiging van de activiteiten van STNu! organiseert Stichting Nationaal Donormonument dit jaar de Transplant-ERENdag. Die dag vindt plaats op 2 juni 2012. Alle aanwezigen staan op die dag stil bij het moment waarop de één een dierbare verloor en de ander een nieuw leven tegemoet ging.

De  Transplant-ERENdag is een tweejaarlijkse herdenkingsbijeenkomst waar betrokkenen elkaar ontmoeten en hun gevoelens delen. Daartoe worden sprekers en musici uitgenodigd. Dit is inmiddels de achtste keer dat zo’n bijeenkomst plaatsvindt.

Deze dag wordt gehouden in de Grote Kerk te Naarden. Tegenover het Nationaal Donor Monument dat in oktober 2011 feestelijk is onthuld.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan onder meer per e-mail: transplanterendag2012@donormonument.nl

Transplant-ERENdag 2012: zaterdag 2 juni 2012 van 13.00 uur tot circa 15.00 uur

Locatie: Grote Kerk, Naarden

sterren Gepubliceerd: zaterdag 24-03-2012
Bron: Nationaal Donor Monument | Reacties (1)

Reacties

Reageer op dit artikel

  • Paul van den Elsaker, Apeldoorn
    24-03-2012 12:14

    Bij voorkeur zien we dat de aanmelding voor de TE-dag gedaan wordt via het aanmeldingsformulier op de website www.donormonument.nl.


Dianet-symposium over Kwaliteit van leven bij dialyse

woensdag 05-10-2016

Het symposium 'Er kan meer dan je denkt!' is gewijd aan de kwaliteit van leven bij dialyse. Patiënten en zorgprofessionals kijken vanuit hun eigen perspectief naar kwaliteit van leven, en hun opvattingen verschillen van persoon tot persoon. Dit symposium verdiept zich in de invloed van die verschillende percepties op keuzes, verwachtingen, taakopvatting en de relatie zorgverlener-patiënt.

Dianet organiseert het symposium ter gelegenheid van het afscheid van directeur Iet Kooy-Veenstra. Het evenement stelt relaties en patiënten in de gelegenheid om afscheid te nemen van Iet Kooy-Veenstra. Op de speciale symposiumsite vindt u alle informatie over het programma, locatie en vervoer, aanmelding en de afscheidsreceptie. 

Symposium 'Er kan meer dan je denkt!': woensdag 5 oktober 2016, 14:00 - 16:30 uur met aansluitend de afscheidsreceptie

Locatie: Muziekgebouw aan het IJ, Piet Heinkade 1, 1019 BR Amsterdam

Congres Transmurale Transplantatiezorg 'Shared care for shared patients' »

donderdag 06-10-2016 Op 6 oktober 2016 wordt dit middag- en avondcongres gehouden in Zwolle. Sprekers zijn onder meer Willem Weimar, Stefan Berger, Frederike Bemelman en Marlies Reinders. De dag bestaat uit drie aaneensluitende sessies, begint om half drie en is om acht uur 's avonds afgelopen. Een uitgebreid programmaoverzicht vindt u hier. Het laatste onderwerp van het programma is een quiz van 10 vragen over transplantatieonderwerpen met een nadruk op de immunologie.

Lees meer »

Wetenschapsdag 2016 »

vrijdag 07-10-2016 Was u vorig jaar bij NierNieuws Live!? Kom dan dit jaar naar de Wetenschapsdag 2016. Deze dag organiseren wij samen met de Nederlandse federatie voor Nefrologie (NfN) en de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN). We hebben u veel interessants te bieden en verwelkomen u graag. Dit jaar heeft u een grote keuze uit onderwerpen, van basaal tot toegepast onderzoek. Zo hebben we een programma kunnen samenstellen dat voor elk wat wils biedt. Het volledige programma vindt u hier.

Lees meer »

NierNieuws en zijn adverteerders maken soms gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.